Fără categorie

Stiati ca aerul conditionat poate fi folosit si in sezonul rece?

              Pentru ca dorinta fiecaruia dintre noi este sa avem caldura iarna si racoare vara, Skyworth vine in ajutorul fiecarui locuitor din Constanta. Acestia au conceput aparatul de aer conditionat Delfin, cu scopul de a oferi temperatura dorita indiferent de anotimp.

             Aparatul de aer conditionat este un avantaj al lumii moderne si ar trebui sa beneficiem de acest lucru. Rolul sau nu este doar sa raceasca, poate si sa incalzeasca, ba chiar se descurca foarte bine in aceasta functie. Daca in urma cu cativa ani afirmam ca nu ne putem incalzi cu aparatul de aer conditionat oriunde, de pilda, in zonele montane ale tarii, unde temperatura poate ajunge iarna sub -20° C, iar un echipament functiona doar pana la -15° C, ei bine, in momentul actual Skyworth Delfin surprinde piata romaneasca. Acest aparat poate incalzi orice spatiu, in orice oras doriti, indiferent de anotimp, deoarece functioneaza pana la -25° C.

Combinatia de compresoare japoneze (Toshiba si Mitshubishi) ajuta echipamentul sa raceasca si sa incalzeasca in cele mai dificile conditii. Datorita kitului tehnologic special de incalzire, pe care aparatul de aer conditionat din seria Delfin il detine, asigura functionarea optima a capacitatii de incalzire chiar si cand temperaturile de afara ajung la -25° C.

             Pentru a avea cele mai bune rezultate, asigurati-va ca aparatul de aer conditionat pe care il achizitionati are capacitatea potrivita pentru spatiul dumneavoastra, ca este amplasat si montat corespunzator. Atat pentru sfaturi legate de capacitatea necesara si de amplasarea sa, cat si pentru un montaj efectuat de profesionisti, va recomand sa ne contactati pentru a va oferi informatiile necesare.

            Desi avem impresia ca incalzirea cu aer conditionat duce la costuri ridicate ale energiei electrice, analistii ne instiinteaza ca o centrala termica ne-ar aduce, pe termen lung, mult mai multe cheltuieli decat un aparat de aer conditionat. In cazul in care doriti sa mentineti o temperatura constanta si pe timpul noptii, nu va faceti griji pentru consumul de energie electrica sau pentru zgomotul produs ce nu v-ar lasa sa va odihniti. Aparatele de aer conditionat de ultima generatie de tip Inverter sunt realizate cu scopul de a economisi energie electrica. Mai mult, Delfin are o noua tehnologie numita ALL DC Inverter, ce ofera posibilitatea aparatului de aer conditionat de a functiona intr-o maniera eficienta si economica. In plus, acest aparat dispune de functia Sleep, ceea ce inseamna ca in momentul activarii acesteia, viteza ventilatorului scade, dar si cea a compresorului, astfel asigurandu-va un nivel redus de zgomot.

           Pe langa incalzire va mai puteti bucura si de alte avantaje precum:

•produce caldura intr-un mod rapid si eficient;

•curatenie (nu se cara lemne, peleti etc.);

•eliminarea condensului din casa (dezumidificare);

•aerul este mai curat (purificare);

•costul incalzirii este destul de mic;

•gestionare usoara prin intermediul functiei Wi-fi (puteti seta temperatura dorita dinainte de a ajunge acasa, astfel veti gasi casa incalzita);

•diverse functii speciale (de exemplu, functia Sleep-asigura caldura constanta pe tot timpul noptii, fara a va deranja in vreun fel);

•ideal pentru trecerea de la sezonul cald la cel rece, dar si invers.

Pentru a folosi responsabil echipamentul de aer conditionat in perioada sezonului rece trebuie sa pastrati o temperatura constanta. Este indicat sa pastrati un echilibru, pentru ca organismul dumnevoastra sa nu sufere un soc, diferenta din locuinta sa nu fie foarte mare fata de cea de afara, de aceea ar fi bine sa aveti in incapere o temperatura de 21-22° C. In plus, se recomanda sa fiti atenti la locul in care pozitionati aparatul de aer conditionat, intrucat nu este indicat ca jetul de aer sa bata spre dumneavoastra. Desi aveti impresia ca aerul cald nu ar ridica niciun fel de pericol, s-ar putea sa va inselati. Chiar si aerul cald poate fi o problema atunci cand bate direct spre locul in care va aflati. Totusi, pentru a scapa de aceste griji, cel mai bine ar fi sa cumparati un echipament care este dotat cu un sistem de scanare 3D a camerei, precum functiile “I see”, “I feel”, “ochi inteligent”, intrucat directioneaza aerul in zone libere, sa nu trimita jetul de aer spre persoanele din incapere.
Aparatul de aer conditionat necesita igienizare, in special in sezonul rece cand aerul cald si umezeala din locuinte, ce se formeaza iarna, duc la dezvoltarea mult mai rapida a germenilor patogeni. Astfel, cand veti porni echipamentul de aer conditionat, acestia vor fi raspanditi in aerul din incaperea dumnevoastra, ceea ce inseamna ca sanatatea v-ar putea fi pusa in pericol. Asadar, este indicat ca filtrele aparatului de aer conditionat sa fie curatate periodic. In cazul in care veti folosi aparatul de aer conditionat pentru incalzirea casei, aerul din incapere s-ar putea sa devina uscat, umiditatea fiind scazuta. Acest aspect nu este de neglijat, de aceea se recomanda sa pastrati un echilibru in ceea ce priveste umiditatea optima. Ca sa evite aceste neplaceri, le propunem oamenilor din Constanta sa cumpere un echipament de aer conditionat care sa aiba si functie de umidificare a aerului.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *