Fără categorie

Skyworth – noul aparat de aer conditionat care cucereste Romania

            Skyworth se ocupa cu dezvoltarea si fabricarea echipamentelor  de aer conditionat atat in domeniul rezidential, cat si in cel comercial, astfel aparatul de aer conditionat Skyworth se caracterizeaza prin calitatea premium. Printre tipurile de aparate pe care le detine, se pot enumera: seria de perete, seria tip caseta, seria tip duct, seria S-Multi. Unul dintre echipamentele bine vandute si care se afla in lista de dorinte a din ce in ce mai multor oameni este revolutionarul Skyworth Delfin. Acest aparat de aer conditionat poate fi considerat cel mai bun din piata, fiind usor de achizitionat in Constanta, daca ne raportam  la calitatea ridicata a componentelor (Toshiba, Mitsubishi), dar si a tehnologiei avansate. De exemplu, acest aparat de aer conditionat detine o gama intreaga de avantaje, precum:

  • Existenta unui generatorul de ioni numit “Cold Plasma”, are o serie de efecte benefice asupra sanatatii, unul dintre ele fiind diminuarea efectelor pe care le au alergiile asupra dumneavoastra, acest filtru fiind renumit pentru ca detine ioni de argint. Datorita acestor ioni pozitivi și negativi, aerul din incapere se purifica de microorganisme, alergeni si praf. Astfel, aerul pe care aparatul il elimina este de calitate buna, sanatos, proaspat și curat;
  • Unitatea interioara iese in evidenta prin prezenta motorului  “Stepless DC”, ceea ce inseamna ca tehnologia de ultima generatie permite utilizatorilor sa selecteze 99 de trepte de viteza pentru ventilator (de pilda, cand vreti sa dormiti-viteza mica, doriti sa va relaxati-viteza medie, dupa activitati sportive-viteza mare);
  • Gratie prezentei ventilatorului ALL DC Inverter se va remarca un consum redus al energiei si un nivel minim de zgomot;
  • Detine functia I-feel;
  • Va ofera posibilitatea sa achizitionati modulul Wi-Fi, astfel va permite sa controlati echipamentul de oriunde v-ati afla;
  • Se face remarcat prin designul elegant, asadar se poate integra cu usurinta in orice decor interior.

        Skyworth si-a propus sa aiba grija de clientii sai din Constanta, de aceea le ofera cea mai buna calitate, motto-ul sau fiind “Your air. We care!”. Pentru ca le pasa de sanatatea dumneavoastra, producatorii au incorporat aparatelor tehnologii de ultima generatie.

Aparatul de aer conditionat Skwyorth Delfin doreste sa va cucereasca datorita motorului “Stepless DC” si noii tehnologii ALL DC Inverter. Acest sistem patentat Stepless DC, pentru ventilatorul de interior, ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege intre 99 de viteze de ventilatie (intre 1% si 99%). Compresoarele de productie japoneza si motoarele ventilatoarelor de interior si de exterior sunt ALL DC Inverter. Acestea au un consum redus de energie electrica si un nivel minim de zgomot, oferind rezultate mai bune, datorita controlului perfect al rotatiilor pe minut (RPM).

       Noua tehnologie ALL DC Inverter ofera posibilitatea aparatului de aer conditionat de a functiona intr-o maniera eficienta si economica. Compresorul poate schimba capacitatea de operare in functie de nevoia mediului interior, astfel creand conditii optime. Un mare beneficiu al acestui procedeu de operare a compresorului este economia maxima ce se obtine prin eliminarea repornirilor frecvente, ce erau inevitabile la vechile tehnologii ale aparatului de aer conditionat.

         Datorita acestei tehnologii de care aparatul de aer conditionat Skyworth Delfin beneficiaza, daca il achizitionati ati putea sa va bucurati de urmatoarele avantaje:

•scaderea consumului de energie electrica, deoarece se evita pornirea si oprirea repetata a compresorului;

•functionare silentioasa-compresorul este semnificativ mai silentios;

•fiabilitate crescuta in timp-atat piesele, cat si mecanismele aparatului sunt mult mai putin solicitate datorita, precum am mai mentionat, evitarii pornirilor si opririlor repetate ale compresorului.

         Precizez ca aceasta calitate a compresorului se datoreaza faptului ca apartin unor arhicunoscuti producatori japonezi, precum Mitsubishi sau Toshiba.

O alta calitate a acestui echipament este reprezentata de existent agentului frigorific R32. Tot mai multi oameni incearca sa acorde o atentie sporita mediului, incercand sa elimine agentii polunati, dar si sa reduca consumul de energie, astfel s-a descoperit o metoda pentru ca agentul frigorific sa se integreze noilor tendinte, pe scurt: R32. Utilizarea agentilor frigorifici se evalueaza in functie de cativa factori cheie:

– potentialul de incalzire globala (GWP),

– eficienta energetica,

– eficienta resurselor naturale.

Se poate preciza ca agentul frigorific R32 are un GWP de 650 in comparatie cu GWP-ul de 2088 al R410A, asadar se remarca o diferenta de 68%. In plus, produsele cu R32 pot atinge niveluri mai ridicate ale eficientei, fie in conditii de sarcina partiala, fie in cele de sarcina totala, ba chiar este si usor de reciclat.

Aparatul de aer conditionat Delfin are rolul de a va simplifica viata si sa va ofere doar beneficii. Zilele calduroase ale verii din Constanta nu vor mai reprezenta o problema pentru dumneavoastra pentru ca acesta functioneaza pana la +48°C, astfel va asigura linistea si confortul din casa, facand activitatile care va plac ori odihnindu-va. De asemenea, veti uita si de zilele friguroase, deoarece Skyworth Delfin functioneaza pana la -25°C si va asigura caldura pe care o doriti in timpul iernii, asadar puteti sa luati in calcul si aceasta varianta de incalzire, iar in timp sa renuntati la centrala pe gaz sau la cazanul pe lemne.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *