Fără categorie

Cum se intretine aparatul de aer conditionat?

       Multumita aparatelor de aer conditionat din caminul dumneavoastra veti avea temperatura pe care o doriti, iar aerul din incapere va fi curat, insa din cauza acumularii de praf ori de bacterii, sanatatea dumnevoastra poate fi pusa in pericol. Ideal ar fi sa apelati la ajutorul specialistilor din Constanta periodic, de doua ori pe an, atat inainte de inceperea sezonului cald, cat si inainte de inceperea sezonului rece. Datorita intretinerii regulate, veti avea asigurat un aer mai curat si fara mirosuri neplacute, chiar si inlaturarea bacteriilor periculoase pentru sanatate. Acest procedeu ajuta atat la economisirea energiei electrice, cat si la o buna functionare a aparatului de aer conditionat, ajutandu-l astfel sa-si prelungeasca durata de viata.

      Specialistii din domeniu garanteaza ca prin curatarea si igienizarea echipamentului, vor fi eliminate din filtrele aparatului: praful, scamele, alergenii sau alte microorganisme. Apeland la sericiile frigotehnistilor din Constanta, veti preveni o serie de alergii, iritatii sau alte probleme respiratorii grave, in special in cazul copiilor. Performanta unui aparat, dar si durata medie de functionare a acestuia depind de mediul in care functioneaza, de reviziile si de igienizarea ce ar trebuie efectuate asa cum vi s-a transmis.

      De asemenea, pentru evitarea acestor probleme, se recomanda sa alegeti un aparat de aer conditionat care sa detina generatorul de ioni “Cold Plasma”. Filtrul acesta reprezinta cea mai noua tehnologie de curatare si purificare a aerului. Faptul ca detine ioni de argint, aducea o serie de efecte benefice asupra sanatatii, poate chiar diminua efectele pe care le au alergiile asupra dumneavoastra. In plus, se realizeaza purificarea aerului din incapere de microorganisme, alergeni si praf, iar acest lucru se datoreaza ionilor pozitivi și negativi. Aerul pe care il produce aparatul de aer conditionat este de cea mai bună calitate, sanatos, proaspat și curat.

Recomandarea noastra este aparatul de aer conditionat Skyworth Delfin, intrucat acesta detine functia “ Cold Plasma” si reprezinta cea mai buna varianta calitate-pret.  Aparatul de aer conditionat Delfin beneficiaza de avantajul de a detine si alte filtre, insa acestea sunt optionale, in functie de dorintele sau nevoile dumneavoastra. Filtrele optionale sunt Catechin, Active Carbon, Silver Ion si Photocatalytic si au rolul de a permite apararea impotriva diferitilor agenti patogeni, precum bacterii, mirosuri neplacute etc. Pe langa acestea, un alt filtru important este cel anti-mucegai, avand rolul de a preveni dezvoltarea mucegaiurilor si a mirosurilor neplacute intalnite in unitatea interioara a aparatului de aer conditionat.

         In cazul in care remarcati unul dintre semnele transmise de aparatul de aer conditionat, precum: miros neplacut, diferite simptome ale persoanelor din locuinta, stiind ca nu sufera de vreo afectiune, ca: tuse, nas infundat, dureri de cap, respiratie greoaie ori problem oftalmologice (usturime a ochilor ori ochi ce lacrimeaza) insemna ca echipamentul cere sa fie igienizat.           

  Pentru a asigura sanatate persoanelor din incapere, nu amanati curatarea aparatului. In plus, daca ezitati efectuarea acestui procedeu, mai devreme sau mai tarziu, aparatul de aer conditionat se va defecta si va necesita reparatii costisitoare. Garantat cheltuielile de intretinere vor fi mai mici decat cele de repararea sau de inlocuirea aparatului de aer conditionat, de aceea va sfatuim sa evitati sa se ajunga in acea etapa si sa apelati la ajutorul unui specialist din Constanta.

          In concluzie, curatarea echipamentului de aer conditionat va ajuta la prelungirea vietii lui, sa faceti economii, dar si sa-i protejati pe cei din casa dumnevoastra, asigurand sanatatea tuturor.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *